خورش قیمه نیز مانند قورمه سبزی، زرشک پلو، فسنجون از غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی ها می باشد که در بیشتر مراسم ها و مهمانی ها سرو می شود برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر قیمه بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه خورش قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورشت قیمه خود بدهید که در این صورت می توانید از این نکات در طرز تهیه قیمه نذری استفاده کنید و نذری های فوقالعاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.برایتهیه خورش لپهابتدا باید تلخی لیمو عمانی ها را بگیرید، بدین منظور ابتدا لیمو عمانی ها را با کمک یک چنگال سوراخ کنید سپس لیمو عمانی های سوراخ شده را در یک ظرف حاوی آب جوش بیندازید تا تلخی آن گرفته شود.
1 عدد پیاز بزرگ را شسته پوست بگیرید سپس پیاز ها را به صورت نگینی ریز خرد کنید. اگر شما دوست ندارید که پیاز ها به صورت نگینی باشند و در غذا دیده شوند بهتر است که پیاز ها را رنده کنید و سپس تفت دهید این کار کاملا سلیقه ای می باشد. پیاز های نگینی خرد شده را در قابلمه خورشت بریزید و با مقداری روغن تفت دهید تا پیاز ها نرم و سبک شود. گوشت هایی را که از قبل تمیز کرده و به صورت خورشتی خرد کرده اید را به پیاز های تفت داده شده اضافه کنید و دوباره شروع به تفت دادن کنید تا رنگ گوشت ها کمی تغییر کند.
کمی زردچوبه به مواد گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا رنگ زردچوبه قالب مواد شود. لپه ها را از دو ساعت قبل بخیسانید در این دو ساعت یکبار آب لپه را عوض کنید. پس از گذشت دو ساعت لپه ها را آبکش کنید و به مواد گوشت اضافه کنید و تفت دهید.حال زمان افزودن رب گوجه فرنگی می باشد رب گوجه فرنگی را به مواد خورشت اضافه کنید و تفت دهید تا با تمام مواد ترکیب کنید تا با رب کمی سرخ شود و رنگ رب غالب شود.
حال فلفل سیاه را نیز به مواد خورش اضافه کرده و تفت دهید تا فلفل به خورد مواد برود. مکقدار مناسبی آب ولرم را به مواد خورشت اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا آب داخل قابلمه به جوش آید پس از این که آب جوش آمدن حرارت گاز را کم کنید و بگذارید تا خورش بپزد.در ادامه لیمو عمانی هایی را که از قبل تلخی آن را گرفته اید را به خورش اضافه کنید. شما میتوانید لیمو ها را بخیسانید و به جای اینکار لیمو ها را پاک کنید و درون خورش بریزید.
مشاهده پست مشابه : لیست قیمت تشک رویا 1403